Pagina's

zondag 29 januari 2012

count your blessings











Deze week werd ik blij van The Bridge. Zojuist bij de laatste aflevering aangekomen. Ik kan niet meer stoppppennnn...
Ik heb Morrison's eerste rugzakje op de kop getikt. Ik weet het, hij is nog veel te klein voor een rugzakje. Hij loopt nog niet eens. Maar ik vond 't zo schattig. Ik kon het niet weerstaan.
Ik werd ook blij van stiekem bezig zijn voor het verjaardagscadeautje voor mijn lief.
Ik genoot van mijn vrije dagje kneuteren met Morrison. Eendjes voeren, naar de bieb, boodschapje doen en samen spelen.
Verder was het een cadeautje van een weekend. Ik had een supersaturday. Lovely miss P. had een speciaal logeerverzoekje: haar Deense vriendinnetje was 24 uur in t land en in verband met de effectieve tijdsindeling en ik dichter bij het vliegveld wonend dan P., kwamen ze bij ons logeren. Het was zo gezellig! We kregen Deense cadeautjes. Thanx C.! I love my socks and Morrison loves his (german;) farm! We kletsten, shopten, dronken, aten. Dat eten, dat was bij Vasso, en een extra regel waard hier: de beste Italiaan in de stad, nee wat zeg ik, het land, de Benelux nee van Europa!! (jaa en dat is inclusief Italie!).
Iedereen een fijne nieuwe week!

More ‘Count your blessings’: ZilverblauwEffie - Martine - Maartje - Philomeen - Debora - Mireille - Belinda - Marit - Froukje – Anne – Arnika – Marielle – Judith – MaartjeMaureen – Marie-Lu - Aukje -  Jolanda - Marlous – Saskia - Sacha - Carla - Tess - Sjaantje -  Isabelle - Marjan - Mickey - Mieke - Margriet - Marieke -
Barbara - Anouk - Linda - Kitty - Zeeuwse mamaJanieCristian!

maandag 23 januari 2012

ZIJ #3


De laatste editorial voor ZIJ vorige week ingeleverd en vandaag staat ie weer online. Ik sta een beetje van mezelf te kijken dat het überhaupt gelukt is die drie keren :) En ik gloei al een week na van het feit dat ze blij waren met mijn bijdrage. En Fientje, dankje voor de doorverwijzing! Als ik jou toch niet had;)!

Genoeg gepocht. Over naar de orde van de dag. Wasmachine aan, duplo opruimen, effe zappen en naar bed.



zondag 22 januari 2012

count your blessings









Het was een mooie week. Ik werd blij van een heleboel. Van het gezellige verjaardagsfeestje van S-meister bijvoorbeeld. En van de lol die de piano verschafte die hij had gekregen van zijn opa. 

Ik werd blij van de speciale mini-editie met dvd van het prentenboek Mama kwijt. Die kwam ik per ongeluk tegen en gelukkig riep het prentenboekje 'koop mij'. De dvd zit continue in de speler. Oke ik overdrijf: gedeelde plek samen met Bumba. 

Ik word al een tijdje blij van 'nee'. Het nieuwe antwoord op al mijn vragen. Nu eindelijk vastgelegd.

De vernieuwde grote-mensen-huis-vensterbank werd ik ook blij van. De vensterbankplank is groot en gelamineerd in het roodbruin. Ik had 'm al wit geschilderd maar dat is natuurlijk gaan slijten. Gisteravond eindelijk plastic te lijf gegaan met plastic: witte folie erop geplakt. Tevens mijn miniprojectje voltooid en een plekje gegeven op de vensterbank onder de stolpen.

Verder vind ik het fijn om mama te zijn. Soms knijp ik mezelf of het allemaal echt is. Een gezinnetje, met de twee fijnste mannen. Ik geniet er elke dag van.


More ‘Count your blessings’: ZilverblauwEffie - Martine - Maartje - Philomeen - Debora - Mireille - Belinda - Marit - Froukje – Anne – Arnika – Marielle – Judith – MaartjeMaureen – Marie-Lu - Aukje -  Jolanda - Marlous – Saskia - Sacha - Carla - Tess - Sjaantje -  Isabelle - Marjan - Mickey - Mieke - Margriet - Marieke -
Barbara - Anouk - Linda - Kitty - Zeeuwse mamaJanieCristian!

vrijdag 20 januari 2012

Black friday


Vrijdag is zwart en dat is niet als in negatief bedoeld want ik hou van zwart. U vindt hier de (verschoven) pootjes van het metalen vitrinekastje, m'n mimic sjaal, doos van een maltje, robotpuntenslijper, aapje dat bij de pakjes van Bling zat, fijne wijn van albert heijn, eerste schoentjes, happy socks, ouwe ouderlijk huis theepot, domoor beker en speen met fijn koordje.

donderdag 19 januari 2012

Green thursday


Groene donderdag, dat lijkt me duidelijk. Met daarin de megavaas, bosje tulpen, wipstoel, de luierverschoonetui, badschildpadje, pakje sigaren, peren, sleutelkoord en een door m'n schoonzusje gemaakt waardebonverjaardagskaartje.

Verder had het hoofdje van Morrison vanmorgen hier makkelijk bij gepast. Zo misselijk als hij was en overgeven als een volwassen vent. Zo zielig. Er wordt hier extra veel geknuffeld vandaag.

woensdag 18 januari 2012

ZIJ #2


Jaja, en weeeer een! New edition ZIJ, nieuwe editorial van Waldemar alias David Vogel aka iK!

Red wednesday


Een rode dag vandaag met in willekeurige volgorde het boekje Guess how much I love you, pen, schaar, heel oud fotootje van lief, de groenteschaal, de etagere, de kattenvoerbak, voorraaddoosjes, slabber en mijn nieuwe Mark Ryden-(samen met Marion Peck)-boek.

dinsdag 17 januari 2012

Yellow tuesday


Vandaag is het geel en daarom vindt u hier in willekeurige volgorde twee bewaardoosjes, een voorraadpot babykoekjes, het knuffelleesvosje, vrolijke sokken, een vogeltjeskleerhanger, het uilenkussen, een kaars, een babyfles en een boekwerk.

count your blessings



De stoute schoenen aangetrokken en gemaild naar Anki van Zilverblauw! Haar blog is het eerste blog ooit dat ik volg, sinds mijn vriendinnetje me er op wees. En nu ga ik meedoen aan haar 'count your blessings'. Yesss!






Daarom waar ik de afgelopen week blij van werd! Van antwoord op mijn mailtje van Anki! Van het fietstochtje naar de stad dat ik deze mooie winterzondag met m'n minimannetje maakte. Zijn slaapje in het fietsstoeltje op de terugweg. Van de koffie met appeltaart samen met Majo. Van de mooie bos tulpen die ik kreeg van mijn lief. Van m'n nieuwe fred-tas die eigenlijk veel te duur is en doodsimpel maar daarom zo mooi en ik weet dat ik er weer jaren van ga genieten, net als de vorige (dus zo is mijn aankoop tevens weer recht geluld).

More ‘Count your blessings’: Effie - Martine - Maartje - Philomeen - Debora - Mireille - Belinda - Marit - Froukje – Anne – Arnika – Marielle – Judith – MaartjeMaureen – Marie-Lu - Aukje -  Jolanda - Marlous – Saskia - Sacha - Carla - Tess - Sjaantje -  Isabelle - Marjan - Mickey - Mieke - Margriet - Marieke -Barbara - Anouk - Linda and new participants Kitty and Zeeuwse mama, welcome!

maandag 16 januari 2012

Blue monday

In het kader van Blue Monday mijn eigen interpretatie van deze dag. Sterker nog, ik krijg direct inspiratie voor de hele week! To be continued.


In ieder geval voor vandaag in het blauw ziet u hier in willekeurige volgorde de jerrycan antivries, blauw druifje, POM sjaal, de blauwe wesco, een vaasje met gedroogde roos, mini voorraaddoosjes, plastic vliegtuigslabber, houten robot vriend, mijn telefoon van de opkomende zon en blauwe lucht maandagochtend vroeg, mijn papieren blog, het consternatiebureauboekje en een kommetje.

donderdag 12 januari 2012

ZIJ #1

Een beetje zenuwachtig werd ik ervan. Maar ik had 't af. Opsturen maar en afwachten. Niet veel later kreeg ik bericht terug. Ze waren er blij mee. Pfieuw!! En ikke nu wel een beetje trots.

Waarop? M'n schrijfdebuutje. De editorial van David Vogel (= Waldemar Torenstra) in online tijdschrift ZIJ (editie 9 januari) uit de NCRV serie Mixed Up


woensdag 11 januari 2012

Feest


Wat gebeurd mij vanmiddag?! Mijn bestelling kwam aan en compleet onvoorbereid maak ik het pakketje open, kijk ik recht in een FEESTJE! Wat een verrassing om je aankopen zo te ontvangen! Alles supermooi ingepakt, ik zou het bijna allemaal in het papier laten zitten omdat het er zo gezellig uit ziet, al die mooie pakjes...
En dat alles van een nieuw webwinkeltje dat ik had ontdekt Bling Sundays Best. Ik was er al enthousiast over door zoveel mooie spulletjes in 1 winkel. Toen werd ik ook nog eens geweldig geholpen. En vandaag zo'n pakketje thuis ontvangen: Maud dankjewel! Ben er heel blij mee.



Waarmee? Met m'n die-had-ik-ook-toen-ik-klein-was knalgele kleerhangertjes en de Bobo Choses broek en de pizza pants (:) van Baby Version Rock en de Domoor beker en m'n Bakker made with love armbandje en ons cadeautje voor S-maestro die dinsdag 2 wordt!







maandag 2 januari 2012

Een goed begin

is het halve werk. Dus ik dacht laat ik meteen de eerste week van januari vrij nemen! En wat had ik deze dag voor geen goud willen missen. M'n poepeloentje maakte me voor het eerst bewust aan het lachen. Ik wist niet wat me overkwam, dus ik lachen, hij nog harder lachen, ik buikpijn van de lach, we kwamen niet meer bij, voor het eerst samen de slappe lach! Ik krijg nog kriebels als ik er aan denk, die grijns op z'n kop met die kleine tandjes in z'n bekkie. 


zondag 1 januari 2012

Een mooi 2012!

Wat een jaar was 2011. Zoveel meegemaakt en zoveel geleerd. Zoveel tranen gelaten van verdriet, geflipte hormonen, maar vooral ook van zo veel moois en blijdschap.
Afgelopen zomer wees mijn vriendinnetje me op een paar blogs die ze wel eens las. Ik werd wild. De ene nog mooier dan de ander. Ze waren ongelooflijk inspirerend en ik besloot me in 2011 in de blogwereld te storten. Ik opende mijn eigen blogje. Vol enthousiasme geef ik me over aan 2012. Ik ga mijn best doen om er een mooi blogjaar van te maken.

Ik wens jullie allemaal een super 2012!