Pagina's

zondag 26 mei 2013

CYB




                                  


                                  

woensdag met Morrison naar Limburg om de kapotte auto te laten maken. Ondertussen fijn naar opa, party ome lau ook nog daar. De mannen aten samen patat in de keuken en 's avonds naar drs. P en Roberto Jackettie en de alfa's. Ik dacht dat ik Morrison niet meer mee kreeg naar het Noorden in verband met de limonade,lollies en ongelooflijke bak met vintage auto's. Omgekocht met zakje chips en iPad met Cars, kreeg ik 'm toch mee in de gefixte auto. Weer terug naar huis. Een fijne en nuttige dag. 
Vandaag alweer een nuttige dag en Morrison met mattie meister S. Wat een heerlijk stel. 

zondag 19 mei 2013

CYB



het blijft er eentje 4-ever. Hoe verliefd kan je zijn op je eigen kind. zo erg dus dat ik er nog maar een blessinkje aan wijdt.

Fijne week allemaal!

kijk bij Anki voor meer blessings

zaterdag 18 mei 2013

currently obsessed

by Dexter. Als ik geen leven zou hebben zou ik zeven series achterelkaar kijken, het liefst nog zonder te slapen. Hoe briljant verzonnen, hoe fantastisch uitgewerkt, hoe geweldig gemaakt, wat een absurd gegeven; meeleven met een killer. Alsof mijn leven er vanaf hangt kijk ik, heb ik honger naar meer, kijk ik uit naar wanneer ik weer verder kan kijken. Als ik alleen zou kijken, had ik nu allang en breed de dvdspeler aangezet, gewoon overdag terwijl Morrison slaapt en Ry boodschappen doet. Maar dat doe ik niet want Ry en ik kijken romantisch samen. Wie krijgt het volgende mes tussen z'n ribben. Dus ik wacht nu netjes. Tonight's gonna be bloody.


 

zondag 12 mei 2013

CYB

mamadag. Wat te zeggen op een dag als vandaag. Ik sta vandaag overal een momentje bij stil, om tegen het melancholische aan te hangen. Bij de kusjes die ik krijg van mijn jongen. Bij het lieve mailtje van mijn paps die mij feliciteert met mijn mooderdaag. Bij het kettinkje van Morrisons' 'omi' dat ik om doe. Bij de met liefde gemaakte zalige kaasfondue van m'n tijger.
Dat ik nu zelf mama ben, was vijf jaar geleden ondenkbaar. Nu vind ik het 't mooiste wat ik meemaak in het leven.




Kijk voor meer blessings bij Anki van Zilverblauw!! Zij begon met tellen.

vrijdag 10 mei 2013

hemeltjelief




heerlijk helder hemeltjelief was weer lekker! festivalbiertjes, zonnetje, muziek, samen met m'n hartenbrekers:) Wat wil een mens nog meer.