Pagina's

woensdag 12 december 2012

12.12.12


vandaag is een speciale dag. Niet zo speciaal als die van vorig jaar. Die was het allermooist. Vorig jaar nam ik vrij op 11.11.11 omdat het 11.11.11 was. Maar toch, vandaag is bovendien de laatste in de reeks. Vandaag ben ik ook vrij, maar dat ben ik elke woensdag. Jammergenoeg heb ik 12:12 uur net gemist omdat ik Morrison aan het knuffelen en instoppen was. Een mooie bezigheid op het tijdstip op deze dag.

Had ik trouwens al eens verteld dat Morrison is geboren op 11-3-11? En dat ik een dealtje had gesloten met de verpleegsters in het ziekenhuis? Dat als Morrison 23:55 uur op 10-3-11 geboren zou worden, ze dan een schepje boven op de werkelijke tijd zouden doen zodat hij geregistreerd 11-3-11 geboren zou zijn?

Nu was het de afgelopen tijd stil op mijn blog. Met moeite perste ik de countyourblessings er wekelijks uit. Onrust had ik. In een tijdsbestek van een aantal weken was ik onverwachts per 1 januari mijn baan kwijt. Net zo onverwacht werd ik een paar weken later gevraagd om op gesprek te komen voor een nog niet openbare vacature. Een superbaan. Helemaal van de waps kreeg ik een dag na het gesprek te horen dat ik beoogd kandidaat was, maar er moest nog wel een vacature uit. Personeelszaken publiceerde die dag om 11:11 uur de vacature met vacaturenummer... 12.34. We zijn weer een week verder en guess what: IK HEB DE BAAN. 

crazy for the numbers

Een superdagje vandaag voor iedereen! 

3 opmerkingen: