Pagina's

vrijdag 22 maart 2013

food

en toen gingen de dagen voorbij. Ze blogde niet meer. Zonder reden. Feest, ziek, druk. Ze bezocht ook geen blogjes van anderen. Deed geen inspiratie op, ze ging blogless door het leven. Ze miste het wel, maar deed er niks mee. Ze miste het niet, het was ook wel rustig. Gek.

Ik was druk met zichzelf denk ik. Na al die verjaardagstaart resoluut aan project Atkins. Sinds de vierde klas sleur ik wat teveel van mezelf mee. Niet dramatisch, maar toch. Dat wat teveel werd steeds meer. Al een tijdje is het echt meer dan genoeg maarja. Mijn grote vriend en vijand mr. Food. We go a long way.

Nu ben ik door mijn project potjandikkie in tien dagen toch vier kilo kwijt halleluja maar jakkietak ik kan geen vlees, mayonaise, groente en eieren meer zien. Vis ook niet trouwens. Ik wil een koekje, een boterham nutella, een wafel met slagroom, pannenkoeken met stroop. En ik ben niet eens een zoetekauw...
8 opmerkingen:

 1. wat goed van je lieve Kit!! En denk maar zo: een broodje Nutella is ook niet alles...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Succes Stikky! En ik had je inderdaad gemist in blogland, maar begrijp het volkomen!
   En ehm Joonstar, een dag geen Nutella, is een dag niet geleefd...:)
   http://entoenwashet.blogspot.nl/2012/04/nutella.html

   Verwijderen
  2. inmiddels heb ik alternatieve chocola gevonden met weinig koolhydraten dus de behoefte aan het broodje nutella is ingedamd. Nu wil ik chips. Een hele zak, voor mij alleen. Croky bolognese. Ik zou er een moordje voor doen...

   Verwijderen
 2. Hmmm, 10 dagen voor 10 kilo... dit klinkt toch wel de moeite waard om even van al dat lekkers af te blijven. Of vliegt het er in het dubbele weer aan als je straks weer gewoon gaat eten? Hier begint de 'blogverslaving' juist steeds meer toe te nemen. Lekker onderuitgezakt met de laptop op schoot voor de tv (en ja, daar zat vanavond ook een zak chips bij, sorry). Was ik eerst nog een sporadische 'stille lezer' nu waag ik me zels al aan reacties!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ai, spelfout: 4 kilo bedoelde ik dus he...

   Verwijderen
  2. en jammer de bammer, het waren ziek-zijn-kilo's hahahah, dus de stand nu is 4 deraf 2 derbij 1 eraf. Zei ze terwijl jij nu waarschijnlijk met een zak chips op de bank zit te lezen, pas maar op ik ben gevaarlijk in de buurt van chips;)

   Verwijderen
 3. Lees eens "de voedselzandloper"...(Kris Verburgh)
  Alles werd duidelijk voor mij na dat boek en ik zondig natuurlijk ook en soms best vaak...maar toch, grijp ik steeds terug naar "gezonder" eten, omdat ik me dan gewoon beter voel.En mijn gewicht blijft stabiel.
  En ik heb ook een blog-pauze ingelast...maar het bijlezen kan ik niet laten...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb ik ook gelezen!! En idd het geeft n mooi inzicht. Ik zal ff kijken of ik m nog heb liggen voor je

   Verwijderen