Pagina's

zaterdag 9 november 2013

digivember

De komende (vrije)tijd staat in het digitale teken. Dus: aan m'n macje, ouwe jongen. Je hebt me zo weinig gezien de afgelopen maanden. Ik maak het ruimschoots goed ik beloof. Het zit namelijk zo, ik heb een volle digi-agenda. De feestdagen komen eraan. Dat betekent twee dingen (plus de dingen die ik nu vergeet). Ten eerstens er moet geshopt. Cadeautjes. Veel cadeautjes. Online is het beste. I ♥ shoppen, slenteren door de stad, lunch in een leuk tentje en wijntje tegen vieren. Maar in de fastlane en met de diversiteit van de benodigde cadeautjes, struin ik op internet. Ik blijf graag in mijn illusie dat dat sneller en goedkoper is. Mijn digitale dwalingen naar alle (on)nodig leuks en het betere speurwerk naar de beste prijs, moeten effectiever zijn dan de hele stad doorcrossen naar god mag weten wat. Zoals bijvoorbeeld bij Buiten De Lijntjes, waar ik net terecht kwam omdat ik bij Zilverblauw zat weg te dromen. Zoveel moois, alle blogs, die ik heb gemist, ik kan nog uren voort met catch uppen.

Daarnaast ben ik vorig jaar begonnen met iets wat traditie moet worden: een jaarboek van Morrison. Met kerst gaf ik de opa's en onszelf Morrison part 1, fotoboek van zijn eerste jaar, gemaakt op Blurb. Prachtig. Opa's blij. Fijn voor later om aan Morrison te kunnen geven. Ooh ja en zelf bij weg te mijmeren ook natuurlijk. Part 2 moet in de maak, die moet met Kerst weer gegeven. En f*ck ja, het is alweer november. Ben net begonnen met de foto's van maart 2012, uit te zoeken tot aan maart 2013. En nu alweer afgeleid. De 'aahs en oohs wat was ie toen klein' gevolgd door even iets opzoeken op internet en toen links in m'n ooghoek mijn lijst met favoriete blogjes en even eentje klikken.
Nog een dikke vette maand voor alles,.. maar dat wordt nachtwerk. Ons kent ik.

bij Buiten De Lijntjes geinig! sukkel broche

op Planet Fur blog, die mooie agenda. ik had de papieren versie afgeschaft. En als ooit toch, dan een moleskine of andere kale. Maar deze, notabene van ...flow. I'm a sucker voor mooie plaatjes. 
op snoephartjes googlen vind ik Nadine Kieft. In de categorie snoephartjes to the max! waaaw.
ik wor gek. teveel leuke spullen in deze shop. deze poster, hij heet Roomservice. geWELdig!
bij Stoer in Style gevonden van One Must Dash.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten