Pagina's

zondag 1 juli 2012

cybHIJ LOOPT! Wat een mijlpaal...

Ondertussen verschoven we van de week ons interieur. Met frisse tegenzin. Omdat ik persé een speelhoekje wilde maken. Nu moet je daarbij in aanmerking nemen dat ik, vòòr m'n samenwonenhuis, Meester was in de Verschuifjeheleinterieurinéénnacht Kunst. Een paar keer per jaar moest m'n hele studiootje eraan geloven. Inclusief impressive boekenkast. Om bijvoorbeeld 18 uur kreeg ik het in de bol. Al naar gelang de grootte van de ideeën begon ik met ruimen schuiven meten passen en was ik ergens in de nacht klaar en kon ik tevreden gaan slapen op een nieuwe plek in huis. Toen ging ik samenwonen. Een echt huis met serieuze meubels in een ideale opstelling. Ik kon het zelf nauwelijks bevatten, maar sindsdien nooit jeuk meer gehad om te schuiven. En nu uit 'nood', voor zoonlief, concessie ten koste van de perfecte opstelling. Omwille van een speelhoek. Eerste resultaat is fantastisch!!!! Ha!! Nog lang niet klaar, maar nu al zo blij. Lijkt wel een groter huis. Zoveel meer ruimte, ben zelfs om voor een tweede bank in de kamer! Als iemand nog een chesterfieldje over heeft:)

Oké misschien is die bank een overdreven opvulling van een ander gat: we deden de box weg. Weer zo'n mijlpaal. Ze komen vanzelf, by surprise.

Een verrassing kreeg ik vanmiddag alweer: m'n liefje nam na grondig onderzoek in het tijdschriftenrek van de appie een tijdschriftje voor me mee. Daar ga ik nu lekker in bladeren met m'n glaasje heerlijke wijn on the side.
Heerlijke week voor iedereen!
Meer count your blessings vind je bij Anki van Zilverblauw! Ga snel kijken!! Nice!!

5 opmerkingen:

 1. Wijn en tijdschrift = joehoe!!!!
  Schuiven met meubels = Jaaààà!!!!
  De angstige blik van manlief neem ik erbij als ik zeg "zouden we niet eens de tafel daar en dit daar...?"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahahha! ja die blik;) De kast met alle geluids/televisie/toestanden apparatuur moest verplaatst. Ik zeg 'dan schuiven we die kast toch gewoon daarheen?!' In mijn wereld schuiven de kabeltjes dan vanzelf gewoon mee.. hahhaahha. De HoRRoR

   Verwijderen
 2. Geweldige blessings dear! Morrison is een wonderkind. Maar dat wist je al gok ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. tnx girllll :) en ja, boy wonder.. ik wist het zeker al, vanaf het moment dat ie in m'n armen lag;)

   Verwijderen
 3. Ik heb nog wel een rode bank voor je!? Althans, Jasper heeft er twee. En hij wil ze houden. Maar ik niet. Hebben??

  BeantwoordenVerwijderen