Pagina's

vrijdag 6 juli 2012

ikkedag
Vandaag is helemaal voor mij! De mannen zijn werken. En ik ben helemaal alleen thuis. Gewoon een aso dagje vrij genomen. Heeeerlijk vind ik dat. Af en toe heb ik dat even nodig. 


Ik heb een reep cote d'or chocola bij de koffie (ja ik ben al misselijk) en ik heb om half tien vanmorgen een dvd in de speler gegooid: laatste aflevering van Borgen (serie II). En ja ik heb daarbij ongegeneerd zitten grienen op de bank. Wat een fantastische serie is het. 


Nu ga ik nog even klooien op de computer. Bestuderen of je met atkinsdieet wel cote d'or chocola mag eten. Ik moet ook nog even googlen welke gezichtscreme ik eens ga kopen nu ik van m'n Clinique-geloof afstap: vervloekt zij het clinique driestappenprogramma, daar heb ik 's morgens toch helemaal geen tijd voor en 's avonds geen zin in. 


Gister zei m'n liefje dat ik altijd zorg dat m'n mannen er tof uitzien maar dat ik mezelf soms vergeet... Hij heeft wel gelijk, een beetje dan he;) Vooral met van die dingen als ouwe verwassen shirtjes, die kunnen echt niet meer en die leggings met gaatjes ook niet.. En trouwens, een goed passende bh heb ik na de zwangerschap ook niet meer gehad. Alles gaat zometeen de vuilnis in! Bats. Goeie reden om snel weer eens te shoppen! Ohja en m'n nagels lakken. En wat hortensia's uit de tuin knippen om binnen te zetten. Voor de gezelligheid. En een grote bak lasagna maken voor Morrison en de oppas morgen, want dan zijn de papa&mama LOS op Pitch. SHIT, het is al weer twee  uur geweest! Ik ga snel verder. Druk.


3 opmerkingen:

  1. Zeg met al die super winkels in amsterdam heb jij geen enkel excuss om verwassen shirtjes en leggings te dragen!!!! Hop meid richting Exota (goeie tip, bedankt trouwens!!!)We zijn net terug en hadden zo'n super tijd!!! Ik mis het nu al!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kittystar! Wat goed dat jij een dag voor jezelf hebt genomen!Laat die mannen maar even gaan,qualitytime for you!!!!!!!! Power to Kitstar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En morgen wordt er een maandsalaris aan Roermond gedoneerd! Maandag show:)

    BeantwoordenVerwijderen