Pagina's

maandag 6 augustus 2012

cyb


Deze week werd ik blij van mijn lief die werk maakte van zijn grote frustratie: onze eettafel. Immer bezaaid met ... wat niet... Van kleingeld, sieraden, batterijen, afstandsbedieningen, sleutels, aanstekers, cd's, post tot het vuile servies van het avondeten. Hij ruimde de tafel helemaal leeg en dat gaan we zo nu houden. Beloofd tijger!! Pinky swear!! Kijk die witte vlakte! Waaaw. En m'n mooie opbergappel komt eindelijk ook tot z'n recht.

Ondanks dat ik nog geen vakantie heb, geniet ik van alle mensen die dat wel hebben! Ik rijd sinds vorige week gewoon in één ruk door naar werk. In 37 minuten max ben ik op kantoor. Dat betekent minder verloren filetijd, meer tijd voor leuke dingen. Daar word ik heel blij van.

Een fijne nieuwe week voor iedereen!

Meer count your blessings vind je bij Anki van Zilverblauw! Zij begon met tellen van de mooie kleine en grote dingen van het leven.3 opmerkingen:

 1. Hahaha! Zo'n tafel hebben wij nou ook en hoe die nou elke keer zo vol kan komen te liggen?! Succes met het lege-witte-tafel-project & geniet van de stille wegen!
  xoxox

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha...wij hebben ook zo'n eettafels, vol rommel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier nog zo'n tafel. En ik krijg altijd de schuld. Vanaf oktober rij ik met je mee..zullen we dan zorgen dat de rest van NL vakantie houdt?

  BeantwoordenVerwijderen