Pagina's

maandag 14 oktober 2013

CYB

La working mama, alweer een maandje aan de slag bij mijn nieuwe baan. Leuk, spannend en intensief. Stiekem is bij een nieuwe baan beginnen toch iedere keer vermoeiend. Al ben ik bloedje ervaren in het nieuwe werken: van de ene naar de andere baas of project. Flexibel as hell. Gemakkelijk zal het wel nooit worden. De goocheltruc reikt afgelopen maand nog niet veel verder dan de kleine grootste zaakjes van het leven. Mijn mannen, m'n huis en een beetje familie kan ik nog net bijbenen.

Wat tussen de bedrijven door verrassend hoog valt te houden, is m'n shoppeil, aangezien ik nu midden in de stad werk. Twee topscores van de week: een gietijzeren poffertjespan en een koffiereisbeker!
Die eerste speciaal voor mijn kleine man, die heel erg van 'poppertjes' houdt (en die grote volgens mij stiekem net zo). Hieronder m'n eerste zelfgebakken exemplaren met boekweitmeel (....:-S). Don't ask.
En speciaal alleen voor mezelf een koffiebeker. Ik kan haarfijn uitleggen waarom ik deze reisbeker van twintig ballen nodig heb. Ondanks dat ik thuis overheerlijke koffie drink voor ik de deur uit ga en het kantoor arm drink aan koffie. Ik zal dan ook niet nalaten om het toch even uit te leggen. Want ik ga tegenwoordig met de fiets naar werk, omdat het kan. Weer of geen weer (dat laatste liever niet maar ja, daar doe je weinig aan). Dus vier ochtenden in de week sta ik met m'n fietsje te wachten tot de pont komt. Ondertussen word ik verleid door het broodtentje dat koffie verkoopt. Ik stond daar nu twee keer in de rij, maar kreeg het lastminute toch benauwd: pont komt, geen zin om die te missen en blijkbaar te weinig vertrouwen in de snel-koffie-inschenk-en-afreken capaciteiten van de dame achter de balie. Dus kijk ik op de pont jaloers naar alle mensen die met een warm bakkie staan te genieten. Daarnaast heb ik thuis de allerlekkerste koffie van de wereld dus wat zou ik €2,20 afrekenen voor een bakkie pleur..? Dus er vanuit gaande dat thuis mijn kopje koffie €0,13 kost, heb ik in zo'n krappe twintig potentiële koffiekoopmomenten mijn Contigo aquablue reisbeker terug verdiend. Nu u. Cheers.

Fijne week allemaal!
Kijk voor meer blessings bij Anki van Zilverblauw! Zij begon met tellen.2 opmerkingen:

  1. Aha je leeft nog! En ik zat alweer te gniffelen met je koffiepot van twintig BALLEN, woehahahahhaaa!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahahahaa, dank je! jaa ik leef nog ergens half onderop achterdoor ;)

      Verwijderen