Pagina's

zaterdag 28 december 2013

CYB

Ho ho ho Kerstmis! Een paar jaar geleden kreeg ik al buikpijn bij de gedachte. De moeilijke moeder zorgde voor kopzorgen van de bovenste plank. Stress voor gevorderden. Nu is alles anders.
Ik genoot van Kerst! Triple A categorie! Ik was zelfs 'op tijd' met de kerstkaarten. M'n lief bedacht het diner en deed de boodschappen. 
Op kerstavond gingen we met Morrison naar Nino's verjaardagsfeestje. Z'n eerste vriend, van de crèche! Nino werd 3. Die twee blonde jochies die elkaar met hun 2 en 3 jaar helemaal gevonden hebben. Katzwijm.
Recept 1ste kerstdag: thuis, met opa Ed, pakjes onder de boom, première van Morrison Part 2 fotoboek. Ryan's veldsla met gorgonzola , peer en walnoten met daarna gebraden kip en roast potato's en dessert vanille-ijs met framboosjes❤️. Vergezeld van heerlijke rode wijntjes. Tweede kerst naar Limburg, bij opa Wim met de hele famila, ouderwets gourmetten, kindjes ravottend door de kamer, lachen, vertellen, fijn om iedereen om je heen te hebben. 
Derde kerstdag Morrison naar crèche en met m'n liefje een dagje Hoorn, Morrison missen maar tegelijk heerlijk met z'n tweeën. Het leven is vurrukkuluk. 


Kijk voor meer blessings bij Anki van Zilverblauw. Zij begon met tellen.llen.

4 opmerkingen:

 1. En nog een mooi eindejaar voor jullie!
  Wat ziet je boompje er weer lekker chaos uit, hihiihhh, gniffel, proest.

  Katrien x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja hallo, wat denk jij, die boom moet bij m'n tafel matchen. And you know what that means :) hahahhahhaa

   Verwijderen
 2. woei! yes indeed genoten. dankjewel. Jij ook zo te zien op je blog. Fijn blogje heb je! :)

  BeantwoordenVerwijderen