Pagina's

maandag 10 februari 2014

CYB


        
        
Ineens stonden m'n mannen maandagmiddag op kantoor. M'n hart maakte een sprongetje en m'n hersens snapte er niks van. Die van Morrison trouwens ook niet, dat ik daar ineens zat. De heren waren met de bus en de tram. Wat Morrison betreft een feest op zich! Op aanraden gingen we lunchen in Schuim, daar waar ik vroeger alleen kwam voor bier. Wat een fantastische plek ook met een peuter!! Hij kan de hele tent door rennen zonder dat je 'm uit het oog kan verliezen. Toen de drankjes werden gebracht, kwam er een perensap en een bordje met twee koekjes met een dotje slagroom erop... De ober zei "ja je vader en moeder krijgen ook koekjes bij de koffie dus waarom jij niet?!" En als klap op de vuurpijl waren de broodjes ook nog eens heerlijk. 

Zaterdag kwam miss M met haar He-man en Wollepopje gezellig eten. Een zaterdagmiddag in de categorie FIJNNNN! En heerlijk om de twee kleintjes te zien spelen en langzaam over hun tax uit hun panty te zien gaan. Gillen gieren rennen. Daar konden zij zelf ook niks aan doen, want het spelletje 'waar is nijntje', "joehoe ik ben hiehier" werkt ook opfokkend. En wij maar klappen als ze Nijntje hadden gevonden en nog hysterischer renden ze allebei weer naar de gang "nog een keerrr nog een keer!", zodat wij Nijntje weer konden verstoppen.

Ondertussen valt een grote jongen zijn trouwens niet altijd mee. Sinds een week doet Morrison geen middagdutje meer. Zo liep het, toevallig, zo ging het. Een aandoenlijk omvalmomentje zondagmiddag en ik legde mijn 'baby' weer even te slapen op de bank.

Een fijne week allemaal! 

Kijk voor meer blessings bij Anki van Zilverblauw! Zij begon met tellen.


2 opmerkingen: