Pagina's

zondag 1 juni 2014

CYB


    

Happy hemelvaart holiday it was for me! Men neme 1 dagje vrij en een megalang weekend krijg je er voor terug. En ik mag dan de ballen verstand hebben van roze zwangerschapswolken, maar in genieten met twee benen op de grond word ik ooit professor! 
Een paar dagen vrij in het vooruitzicht deed me erg veel goed. Er was ineens tijd en ik vond wat rust.  Alsof dat nog niet genoeg was, leek ik meer plaats te hebben in me hoofd om te genieten. Ik heb een verzameling gouden momentjes aangemaakt de afgelopen dagen. 
De eigengemaakte billenbillendans die onze kleine man ineens onder de douche deed. Van de slappe lach die hij krijgt als hij mijn arm pakt om er scheetjes op te blazen, kom ik zelf niet meer bij. En ons tripje naar Schiphol waar we drs. P. naar het vliegveld brachten en ik dacht dat het leuk was om daarna nog even vliegtuigen te gaan kijken. Vliegtuigen kijken is voor mietjes. Nee de roltrappen op Schiphol, dat is pas de ware attractie! En toen hij zich ineens onder een bagagekarretje wilde verstoppen en we daarna pas de idiote tekst opmerkten. Als hij papa gaat pakken en de mannen rondjes achter elkaar rennen om de tafel. Wanneer hij me weer inpalmt en ik 'm in z'n pyama 's morgens naar buiten laat lopen omdat hij het nieuwe "mooie hek, heeft papa gemaakt" wil kijken. En als ik 'm op de verjaardag van zijn nichtje zie rond banjeren met z'n kinderchampagne (zonder een slokje te nemen want bubbeltjes zijn vies). En last but not least de realiteits zwangerschapsmomenten die ik vast wil leggen omdat ik ze geheid vergeet zoals vanavond waarop ik niet alleen gerommel in mijn buik voelde maar een duidelijke beweging. Een mensje in de maak dat groeit en groeit. 

Fijne week allemaal!

Kijk voor meer blessings bij Anki van Zilverblauw! Zij begon met tellen van de mooie dingen in het leven.

  
Geen opmerkingen:

Een reactie posten