Pagina's

dinsdag 17 januari 2012

count your blessingsDe stoute schoenen aangetrokken en gemaild naar Anki van Zilverblauw! Haar blog is het eerste blog ooit dat ik volg, sinds mijn vriendinnetje me er op wees. En nu ga ik meedoen aan haar 'count your blessings'. Yesss!


Daarom waar ik de afgelopen week blij van werd! Van antwoord op mijn mailtje van Anki! Van het fietstochtje naar de stad dat ik deze mooie winterzondag met m'n minimannetje maakte. Zijn slaapje in het fietsstoeltje op de terugweg. Van de koffie met appeltaart samen met Majo. Van de mooie bos tulpen die ik kreeg van mijn lief. Van m'n nieuwe fred-tas die eigenlijk veel te duur is en doodsimpel maar daarom zo mooi en ik weet dat ik er weer jaren van ga genieten, net als de vorige (dus zo is mijn aankoop tevens weer recht geluld).

More ‘Count your blessings’: Effie - Martine - Maartje - Philomeen - Debora - Mireille - Belinda - Marit - Froukje – Anne – Arnika – Marielle – Judith – MaartjeMaureen – Marie-Lu - Aukje -  Jolanda - Marlous – Saskia - Sacha - Carla - Tess - Sjaantje -  Isabelle - Marjan - Mickey - Mieke - Margriet - Marieke -Barbara - Anouk - Linda and new participants Kitty and Zeeuwse mama, welcome!

4 opmerkingen:

 1. Wat 'n mooie eerste 'Count your blessings!' Super dat je meedoet, hou je blog in de gaten. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke Blessings! enne..hoe oud is je zoontje?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, te gek zeg jullie lieve reacties!
  @Nurse Martens, m'n menneke is 10 maanden.

  BeantwoordenVerwijderen