Pagina's

zondag 22 januari 2012

count your blessings

Het was een mooie week. Ik werd blij van een heleboel. Van het gezellige verjaardagsfeestje van S-meister bijvoorbeeld. En van de lol die de piano verschafte die hij had gekregen van zijn opa. 

Ik werd blij van de speciale mini-editie met dvd van het prentenboek Mama kwijt. Die kwam ik per ongeluk tegen en gelukkig riep het prentenboekje 'koop mij'. De dvd zit continue in de speler. Oke ik overdrijf: gedeelde plek samen met Bumba. 

Ik word al een tijdje blij van 'nee'. Het nieuwe antwoord op al mijn vragen. Nu eindelijk vastgelegd.

De vernieuwde grote-mensen-huis-vensterbank werd ik ook blij van. De vensterbankplank is groot en gelamineerd in het roodbruin. Ik had 'm al wit geschilderd maar dat is natuurlijk gaan slijten. Gisteravond eindelijk plastic te lijf gegaan met plastic: witte folie erop geplakt. Tevens mijn miniprojectje voltooid en een plekje gegeven op de vensterbank onder de stolpen.

Verder vind ik het fijn om mama te zijn. Soms knijp ik mezelf of het allemaal echt is. Een gezinnetje, met de twee fijnste mannen. Ik geniet er elke dag van.


More ‘Count your blessings’: ZilverblauwEffie - Martine - Maartje - Philomeen - Debora - Mireille - Belinda - Marit - Froukje – Anne – Arnika – Marielle – Judith – MaartjeMaureen – Marie-Lu - Aukje -  Jolanda - Marlous – Saskia - Sacha - Carla - Tess - Sjaantje -  Isabelle - Marjan - Mickey - Mieke - Margriet - Marieke -
Barbara - Anouk - Linda - Kitty - Zeeuwse mamaJanieCristian!

4 opmerkingen:

 1. Leuk, al die gekleurde posts van afgelopen week! Wat een lief zoontje heb je. Volgens mij is hij ongeveer even oud als mijn dochtertje (maart 2011). En goeie naam heeft hij ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor je leuke reactie! Echt super om te lezen. En yesssss goeie naam he!! De jouwne is al een paar maatjes groter zag ik en net zo'n blonde knapperd:) Heel precies ingeschat trouwens, ook ©maart 2011. Volgens mij was dat tevens de maand van de mooiste blauwe kijkers want ik zie bij jouw meisje ook een mooi paar, jeetje, om in te verdrinken.

   Verwijderen
 2. Die kleine mini van jou is ook een leukerd he? Prachtige foto's van prachtige momenten. En nog mooier dat je er bewust van bent dat het allemaal zo prachtig is...:)

  BeantwoordenVerwijderen