Pagina's

zondag 5 februari 2012

count your blessings@joon's place
©majo 
©majo
Deze week werd ik blij van Kapitein Winokio. In het kader van de muzikale opvoeding en alle vreselijke (gratis) cdtjes die ik heb, met kinderliedjes van sch**tkinderkoortjes, ben ik losgegaan in de iTunes store. Klein klein kleutertje door Kamagurka, Mieke hou je vast door Buscemi, check it out. Dat wordt grooven met Morrison!

Ik werd blij van Joon, gewoon een kopje koffie drinken bij haar. Gewoon op de fiets even naar haar toe, ze woont nu zo vlakbij. Hoop dat we snel een wild boys date kunnen hebben, dat baas B z'n skills kan showen aan mattie M.

De sneeuw is te mooi om er niet blij van te worden. Ondanks dat ik nu weer door de uitglijzenuwen heen moet, is het heerlijk om te zien. Aan het einde van onze straat is een water. Wat blijkt: drukte van jewelste, een eigenste schaatsbaan op kruipafstand. Groep buurtbewoners die met zelfgemaakte sneeuwschuivers een baan sneeuwvrij hebben gemaakt. Dat groepje staat nu met dikke wanten en dampende bekertjes langs te kant te genieten van iedereen op het ijs. Wat een verrassing, en dat in de 'grote stad'. Het doet me denken aan vroeger, toen wij ook naar de buurtvijver gingen om te schaatsen. Zo fijn dat het hier voor Morrison straks ook is.

Dan hebben we nog de caramelbrownie die Majo zaterdagmiddag meebracht maar die op was voor ik er een foto van kon maken,.. mmmmmmmmmmm heeerlijk was ie.

Onze smeerkeespoes maakt me ook blij. Ook al kan ik haar af en toe wel achter het behang plakken. Ze is net een olifant in een porceleinkast en ze wordt oud met ontlastingprobleempjes waardoor je me regelmatig scheldend door het huis vindt. Maar ze kan er ook niks aan doen. De lieve skat.

En als laatste ben ik week geworden sinds ik mama ben. Een mietje eersteklas. Ik word onnoemelijk blij van mijn kleine broertje die samen aan het lego-en is met Morrison.

Fijne nieuwe week allemaal.

More ‘Count your blessings’: uitvindster >> Zilverblauw - Effie - Martine - Maartje - Philomeen - Debora - Mireille - Belinda - Marit - Froukje – Anne – Arnika – Marielle – Judith – MaartjeMaureen – Marie-Lu - Aukje -  Jolanda - Marlous – Saskia - Sacha - Carla - Tess - Sjaantje -  Isabelle - Marjan - Mickey - Mieke - Margriet - Marieke -
Barbara - Anouk - Linda - Kitty - Zeeuwse mama - Janie - Cristian!

3 opmerkingen:

  1. Aaaah ik vind het ook ubervet dat het maar 10 minuutjes fietsen is! Zodra ik weer mobiel ben, kom ik even mijn fiets uittesten en de kortste route uitproberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Héérlijk, die blessings van jou! :)

    BeantwoordenVerwijderen