Pagina's

vrijdag 23 maart 2012

aan barcelona


Conor Cronin for Barcelona City Council. 
Outdoor print and newspaper campaign

Ik kom eraan!!!! Ik ben te lang niet geweest, ik weet het. Er moet veel schade ingehaald worden. Als dat maar lukt in vier dagen. Ja, deze keer blijf ik iets korter dan normaal ja. Ik moet je ook nog zoveel vertellen. Het afgelopen jaar bijvoorbeeld. Toen kwam ik niet omdat ik moeder werd. Daarom blijf ik ook niet zo lang. Ik moet nu niet 1 maar twee mannen missen. 

We logeren vlak naast Salero. Daar heb ik al eens heerlijk gegeten. Een visitekaartje van dat restaurantje zat nog tot vorig jaar in mijn tas. Het blijft toch het beste uitvalswijkje tot nu toe, El Borne. Alles binnen handbereik: de zee, leuke shopjes, lekkere restaurantjes, gezellige barretjes. Maar daarnaast wil ik ook zeker naar Raval. En Gracia staat ook op mijn verlanglijstje. Misschien kunnen we daar weer heen op de fiets. 

'We' zijn deze keer trouwens miss P. en ik. Majo kan dit jaar niet. Zij wordt namelijk ook moeder! Precies als ik ga, is ze waarschijnlijk vers 1 maandje mama. Maar maak je geen zorgen. Met miss P. komt het minstens zo goed. Zij heeft haar prioriteiten net zo op een rijtje als Majo en ik. Niks naar die kerk die nooit afkomt, niks mozaiekjes staren in parc Kwell. Gewoon shoppen, slenteren door smalle straatjes en gekke wijkjes, wijntje drinken op het strand, boekje lezen in het park. Je kent het. 

Ik hoop dat je weer een paar coole nike-ies voor me hebt want de vorige zijn echt afgetrapt. En een paar campertjes gaan zoals gebruikelijk vast ook mee terug. Nieuwe focus deze keer is ook kleinemensenkleren. Ik heb allang door dat je verschillende schatten herbergt. Ik noem een Limo B, een Bobo Choses, ik heb ze wel gevonden vanuit mijn huiskamer hoor. 
Ik hoop dat ik bar El Nus nog kan vinden. Boodschappen doen in een van je mercats en met vers fruit, ham, brood, kaasje, picknicken in een park. Heerlijk. En al die winkeltjes met mooie kijk-kunst-tekeningen-cartoon-foto-boeken, daar heb ik ook zoveel zin in. Je moet weten dat we bij het boeken van de vliegtickets de bagage alvast moesten aangeven. We hebben geboekt met op de heenweg 15 kilo ruimbagage per persoon en op de terugweg 20 kilo elk. 

Ik heb er zin in. Ik kan niet wachten. Zie je in mei!

2 opmerkingen:

  1. Wat super geschreven. Veel plezier in Barcelona! En niet te veel missen, gewoon genieten!
    X
    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waaaaaaaaah,ik zie groen van jaloezie. Me like Barcelona.Wat zeg ik?Me lovvvvveee Barcelona. En wat stoer zonder je mannen....! Ik kan me nog altijd niet losweken. En M mama?Hoe vet!

    BeantwoordenVerwijderen