Pagina's

zondag 4 maart 2012

count your blessings
Het is het fijn om de aandacht bij de mooie en leuke dingen te houden.

En toen was het tijd voor gezellig bezoek. Haar lief kwam mee en het was een heerlijke middag. De onverwachte cadeautjes gingen over en weer. Werkelijk waar, hoe krijgt ze het voormekaar. In katzwijm voor mijn cadeautje. Ze presteert het gewoon om datgene mee te nemen, waar ik toevallig afgelopen week weer hier bij zat te kwijlen. Het memoryspel met plaatjes van Patrick Hruby. 
Ik ga terug in de tijd, mijn zwangerschap. Ik wilde een eigen gemaakt geboortekaartje en ik was al tijden mooie plaatjes aan het verzamelen ter inspiratie waaronder het plaatje van de Hruby-tijger, dat deels terugkomt in dit memoryspel:). Ik had alleen dat plaatje opgeslagen, maar wist niet meer waarvan. Sinds ik dit las, weet ik de herkomst van de tijger. En sinds die tijd stond deze memory op m'n ooit-graag-hebben-lijstje. Het mooie is dat ik verder nooit iemand heb verteld hiervan, en nu krijg ik het cadeau...

Dan staat nog iemands kwijlapparatus aan. Morrison krijgt geen genoeg van zijn vuurtoren. Om het uur vis ik alle schijven uit alle hoeken van de kamer. Dankjewel! en ook voor de afwasvrije aanrecht:)

Op weg naar het zuiden gingen we voor opa's verjaardag. Het was een fijne dag. Familie blijft toch iets geks. Echt open zijn we niet. Beetje lui en life-goes-on misschien wel. Als het ter sprake komt, vertellen we elkaar alles. Ik word er daarom stiekum in ieder geval erg blij van, familie. Een beetje kletsen met allemaal, kleinkinderen die opa's nette huis overhoop halen, samen koken, samen eten.

Misschien ligt het aan het derde glaasje heerlijke wijn van vanavond, maar ik moet toch ook even zeggen dat ik zo blij werd van opa's cadeautjesmoment voor de kleintjes. Alleen al de onbetaalbare gezichtjes die horen bij "opa is jarig dus hij moet toch cadeautjes krijgen".. Ze kregen allemaal een kleinigheidje. En yes, Studio 100, hier komt weer een mikje euro's jullie kant op maar oh zo wel besteed: voor de drie kleintjes in stijgende leeftijd achtereenvolgens een bumba setje, k3 setje en mega mindy setje.

Ik word blij van hèt mastercadeau zoeken voor m'n shenkie, m'n poepeloenie. Haast is geboden. Ik kan niet outdoorshoppen dus lang leve alle webwinkels, maar damn de verzendtijd. Als ik gewoon nu besIssingen neem en bestel, heb ik op tijd alles binnen. Maar wat zijn er veel mooie spullen... Misschien koop ik alles. Wordt ons huis gewoon een speelgoedmuseum... Wordt m'n kind gewoon een verwend nest...
Niet te geloven... Bijna een jaar geleden...zat ik er heel anders bij... En ik zou het allemaal zo weer over doen nu ik weet wat ik er voor terug kreeg.

Verder dineerde ik samen met hoogzwangere lady M. Fijn is het, om met haar belevenissen te delen. We halen een beetje in wat ik toen heb laten liggen. Daar geniet ik van. Wat is ze mooi. Hou vol lady en vergeet geen foto's te (laten) maken!

Iedereen een hele fijne week!

Meer? Anki van Zilverblauw begon met tellen en inmiddels doen meeEffie - Martine - Maartje - Philomeen - Belinda - Marit - Froukje – Anne – Marielle – Judith – MaartjeMaureen – Marie-Lu - Aukje -  Jolanda - Marlous – Saskia - Sacha - Carla - Tess - Sjaantje -  Isabelle - Marjan - Mickey - Mieke - Margriet - Marieke - Barbara - Anouk - Linda - Kitty - Zeeuwse mama - Janie - Cristian - Dee Amanda Russel - Jona - Fiene - Danique - Hanneke - Carolien -  Brigitta - Michelle - Annika - Suus

3 opmerkingen: