Pagina's

maandag 28 mei 2012

cyb
Deze week werd ik blij van good old Barcelona. Het was een heerlijke miniweek samen met drs. P. U kunt zich via het onderstaande 'comments' formulier opgeven voor de cursus Shop Till You Drop. Daarnaast kunt u zich ook opgeven voor de cursus Drink Till You net niet Drop. Beide cursussen worden gegeven door twee ervaren professionals. 

Het was tevens de eerste keer dat ik drie nachtjes niet thuis was bij m'n babypoepie. Tot overmaat van relativerend vermogen was der Papa naar Ibiza voor werk. Beide parenti dus weg. We hebben het er zelf zwaarder mee gehad dan meneertje. Geen centje pijn: lekker feesten met opa, tantje nin@ en ome lau. Dankzij deze lieve mensen konden wij met een gerust hart weg. Superdank voor de goeie zorgen!

Gister weer samen en erop uit om van het mooie weer te genieten. En jawel, na vier dagen in handen van bovengenoemd trio loopt meneertje aan 1 hand met je mee.

Fijne week allemaal!

Meer count your blessings? Lees bij Anki van Zilverblauw!! Zij begon met tellen.

3 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. haha! Dankje! Als eerste openbare erkenner van onze kwaliteiten, ben jij bij deze the one and only VIP cursist, mocht ze ooit van start gaan:)

      Verwijderen
  2. Snel met borrie en morrie chillwn!

    BeantwoordenVerwijderen