Pagina's

maandag 28 mei 2012

cyb








Deze week werd ik blij van good old Barcelona. Het was een heerlijke miniweek samen met drs. P. U kunt zich via het onderstaande 'comments' formulier opgeven voor de cursus Shop Till You Drop. Daarnaast kunt u zich ook opgeven voor de cursus Drink Till You net niet Drop. Beide cursussen worden gegeven door twee ervaren professionals. 

Het was tevens de eerste keer dat ik drie nachtjes niet thuis was bij m'n babypoepie. Tot overmaat van relativerend vermogen was der Papa naar Ibiza voor werk. Beide parenti dus weg. We hebben het er zelf zwaarder mee gehad dan meneertje. Geen centje pijn: lekker feesten met opa, tantje nin@ en ome lau. Dankzij deze lieve mensen konden wij met een gerust hart weg. Superdank voor de goeie zorgen!

Gister weer samen en erop uit om van het mooie weer te genieten. En jawel, na vier dagen in handen van bovengenoemd trio loopt meneertje aan 1 hand met je mee.

Fijne week allemaal!

Meer count your blessings? Lees bij Anki van Zilverblauw!! Zij begon met tellen.

zondag 20 mei 2012

cyb


Wooow de tijd vliegt. Ik kan niet kiezen dus hier een overload aan foto's van afgelopen week. Ik ging shoppen met m'n Morrisonnetje. We gingen op de fiets want yess, wel fris maar verder een mooie dag. Ik vind het heerlijk om samen op pad te gaan. Bij voorkeur op de fiets. We scoorden een paar gympies in de stad. Ik zeg als je dan toch gaat leren lopen, dan in style;)
Donderdag hemeltjelief dag! Morrisons tweede keer. Hahaha, 1 jarige rot in het festivalvak. Wat heeft me trouwens bezield om vorig jaar met een nauwelijks twee maanden oud gastje naar een festival te gaan... Het enige dat me goed bijstaat is dat ik toen dacht 'als het niks is of niet gaat, kunnen we zo te voet weer naar huis'. Maar het was wat! We bleven en hoe. Dit jaar dus in de herhaling.
Morrison kookte samen met z'n grootste fans. Wat superlief is het om te zien hoe gek die twee op hun neefje zijn! Ik smelt keer op keer weg.
Dan hadden we nog de kwestie koffers. Werkelijk waar met gepaste gène, hier ben ik al weeeken druk mee. Alsof ik niks beters te doen heb. Ik heb namelijk nog nooit een koffer gehad, nog nooit met koffer op reis geweest. Hoe groot, welk materiaal en wat mot dat kosten. Ik heb er een studie naar verricht. Maar vanmiddag was het dan zover: ik heb er een gekocht! En gelukje, ze hadden een witte! Dacht dat 'mijn' model niet in wit te krijgen was:) My first suitcase! Op naar Barcelona!!!!



Fijne week voor iedereen!

Lees meer Count Your Blessings! Kijk bij Anki van Zilverblauw!!


dinsdag 15 mei 2012

breakfast

Toen ik beneden kwam vanmorgen kreeg ik de liefste kleine mannen glimlach van de wereld, een kus van de liefste grote man en ontbijt♥
Kom nu maar door met de dag van vandaag! Ik ben er klaar voor.

zondag 13 mei 2012

cyb


Ik heb genoten van de vakantie met m'n familie, samen op een boerderij in Overijssel. Morrison heeft misschien nog meer genoten, lekker buiten spelen, aandacht van alle oompies, tantjes, nichtjes en natuurlijk opa. En daardoor ik weer nog meer:)
Fijne week allemaal!
Meer count your blessings vind je bij Anki van Zilverblauw! Zij begon met tellen.

vrijdag 11 mei 2012

voor BABIES

Zooow voor babies, de trap opgedragen worden. Dus hij loopt lekker zelf. Dus.

zondag 6 mei 2012

cyb








Weer een rijtje mooie zaken afgelopen week. Ome Lau was er! Om Morrison een lesje te leren:) Koninginnedag was een fijne dag. 's Morgens ging ik met Morri op pad en scoorden we speelgoed. Aan het einde van de middag was Ryan terug van werk en gingen we nog met z'n drieen op pad. We deden een super ontdekking, nu al onze Pllek! We pasten op de beestjes van de buren. Samen met Morrison liet ik Lilo uit. En ik lunchte gezellig met de mevrouwtjes club!

Fijne week allemaal!
Meer count your blessings? Kijk bij Anki van Zilverblauw! Zij begon met tellen.

zaterdag 5 mei 2012

vakantie?

Mmm, ik voel 'm nog helemaal niet. Maar ik heb toch echt een weekje vrij nu. En het mooie is, daarna moet ik een weekje werken en dan ben ik nog een keer twee weken vrij. Wat een rijkdom! 
Het is alleen nog niet ingedaald. Mijn hoofd zit nog vol. Heb ik alles netjes afgewerkt? Ben ik niks vergeten? Waarom kan ik nooit relaxed weggaan van werk om vakantie te gaan houden...?
Laat ik a la minute maar eens beginnen met fulltime genieten van deze dondersteen. Want die heb ik gemist de afgelopen dagen:)



woensdag 2 mei 2012

honden






Ik ben bang voor honden. Al sinds ik me kan herinneren. Ik snap ze namelijk niet. Heel vroeger had mijn opa een hond, Hector. Een hele grote waakhond op de boerderij. Hij zat in een kooi in de stal met een grote buitenren erbij. De buitenren grensde aan het grasveldje met de grote kersenboom. Als de boom vol hing en we kersen mochten plukken, dan was de enige weg er naartoe een smal paadje precies langs de kooi. Doodsangsten stond ik uit als klein meisje. Voor je het wist had de hond je in de gaten en sprong hij op en ging wild tekeer. Er kon niks gebeuren want hij zat achter het hek, maar dat maakte niet uit. Alleen mijn opa kon hem uitlaten. Verder niemand. Een goeie waakhond was het vast en zeker.
De buren hebben een grote herdershond en drie poezen. Herdershond luistert heel goed. De buren vonden het niet gek dat ik bang was voor zo'n gevaarte. Zo konden we langzaam kennismaken met elkaar. En kon ik wennen aan een grote hond die heel erg lief blijkt te zijn.
Nu zijn de buren op Frankrijkvakantie. Hun beestenkroost heeft thuisvakantie. En wij passen op. Vanmorgen liet ik Lilo uit. Bij terugkomst kwamen de katjes alledrie thuis van een nacht stappen. Even met allemaal kroelen, eten geven, bijkletsen en zij maakten zich op voor een grote ochtendslaap. En ik ging verder de dag in. En vanmiddag herhalen we het gewoon weer!