Pagina's

woensdag 8 januari 2014

kindertelevisie

Twaalf jaar van mijn werkleven heb ik doorgebracht met publieke kindertelevisie maken. Universitair afgestudeerd op kindertelevisie, voorafgegaan door levenslange kijkervaring. Met gegronde redenen zouden sommige televisiezaken het huis niet inkomen, niet op tv, niet op dvd, niet on demand, niet op youtube.
Hoe kan het dan dat ik nu in een woonkamer zit waar het hysterische Team Umizoomi aanstaat? Of waar Wonderteam niet gillend af wordt gezet, de dvd van Go Diego Go in de kast staat en Fluffyjetproductions in de favorietenlijst op youtube zit? Behalve televisie zijn er meer van dit soort dingen. Zoals waarom ik Cars sokken, puzzles, opbergbak en campingkinderklapstoeltje kocht. Het is lelijk...
What the f*ck doet een kind met je hersenen? Ohja, iets met meezingen en dansen met de tv en die glimlach van oor tot oor.

2 opmerkingen:

  1. Tja, ik riep ook altijd dat ik geen Made in Taiwan-speelgoed aan zou schaffen, maar baby N vindt die hysterisch gekleurde plastic zooi leuker dan mijn pedagogische verantwoorde houten spul...;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahahaha, jaa! Die was ik alweer vergeten:) Maar same here met het speelgoed.

      Verwijderen